Wifi-netwerk

Niet tevreden met uw huidige wifi-netwerk? Zowel thuis als zakelijk bieden wij de beste oplossingen. We maken gebruik van de nieuwste apparatuur en omdat de wifi-verbinding door ons beheerd wordt bent u gegarandeerd van een constante en veilige verbinding. 

Een draadloos netwerk

Naast het installeren van uw wifi-netwerk kunt u bij ons terecht voor het uitbreiden en het beheer en onderhoud hiervan. Bij Fastfix ICT Support bent u verzekerd van een uitstekende dekking met een hoge beveiligings- en bezettingsgraad van meerdere apparaten.

Uw wifi-netwerk kan bestaan uit:

  • Gastennetwerk (eventueel met een gepersonaliseerd login-portaal)
  • Updates en upgrades van de apparatuur
  • 2 Factor Authenticatie (voor beheer)
  • Encryptie (voor wifi toegang)

Ook voor particulieren is een snel, stabiel en veilig wifi-netwerk belangrijk. Zo krijgen wij regelmatig de vraag om het wifi-signaal te versterken. In dat geval komen wij aan huis om te kijken welke wifi-oplossing voor u het meest geschikt is. Wilt u meer dan alleen een snelle internetverbinding voor uw organisatie? Wij bieden ook een compleet bedrijfsnetwerk aan met alle gemakken inbegrepen, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

wifi-netwerk

- Hoe gaan wij te werk?

Stuur ons een bericht

    Veel gestelde vragen

    Internet is alles wat voor de modem/ router gebeurd. Hierbij bent u afhankelijk van uw provider. Bij een internetstoring, blijft uw lokale netwerk gewoon werken. U kunt dus een wifi verbinding hebben, maar geen internet.
    Een wifi verbinding is de draadloze verbinding tussen uw ontvanger (notebook, tablet, telefoon, enz.) en de zender (het access point of het modem van uw provider). Het bereik hiervan is grotendeels afhankelijk van de locatie waar de zendapparatuur staat. U kunt dit natuurlijk versterken door meerdere zendpunten te creëren.