Werkplek in de cloud

Een online werkplek in de cloud is een online omgeving waar u in kunt werken vanaf elke locatie, zolang u internet tot uw beschikking heeft. U kunt het zien als een eigen bureaublad met uw eigen programma’s die u via een link benaderd. Deze online omgeving wordt door ons beveiligd waardoor er niks mee kan gebeuren. Het enigste wat u hoeft te doen is in te loggen in de cloud en u kunt aan de slag!

U kunt dus vanaf elke laptop toegang krijgen tot uw eigen cloud-omgeving. U bent niet meer afhankelijk van uw eigen spullen, omdat dit vanaf iedere pc of notebook kan. Ideaal voor organisaties, omdat er een unieke structuur gemaakt kan worden die volledig naar wens is. Wij regelen het inrichten van de bureaubladen en de applicaties. Liever dat sommige medewerkers geen toegang hebben tot bepaalde mappen? De cloud opslag omgeving is enorm flexibel en Fastfix ICT Support helpt u bij het instellen zodat alles werkt zoals u dat wilt.

Voordelen van een werkplek in de cloud:

 • Aantal gebruikers schaalbaar (maandelijks aanpasbaar)
 • Capaciteit aanpassen (snelheid/opslag/extra programma’s)
 • Veilig en betrouwbaar (data staat niet lokaal op pc of laptop)
 • Dagelijkse back-ups
 • Overal ter wereld bereikbaar
 • Niet afhankelijk van dezelfde pc of laptop
 • Dubbele authenticatie voor toegang tot de cloudomgeving

Cloud back-ups.

Als uw werkt in een cloud omgeving dan zijn er data back-ups van elke nieuwe versie van uw bestand. Dit is ideaal als u bijvoorbeeld een bestand verkeerd heeft opgeslagen. Wij kunnen het vorige bestand voor u terughalen tot 30 dagen terug of maximaal 180 revisies. Tevens hebben we naast de data back-ups ook back-ups van de complete omgeving.

Cloud opslag.

Als er in de cloud gewerkt wordt is er ook opslag nodig. Het kan zijn dat deze opslag tegen zijn limiet aan zit. Wij kunnen deze opslag elk moment uitbreiden zodat u alleen betaald, voor wat u gebruikt. Overcapaciteit is dus niet nodig, omdat dit simpel aan te passen is.

werkplek in de cloud

- Hoe gaan wij te werk?

Stuur ons een bericht

  Veel gestelde vragen

  Er zijn verschillende voordelen: schaalbaarheid, veiligheid, onderhoud, overal de data benaderbaar, werkt altijd, enz. Gaat uw pc of notebook stuk, kunt u met een vervangende notebook of pc zo inloggen op uw werkplek in de cloud. Standaard wordt er een complete backup gemaakt van de cloudomgeving en daarnaast om de 4 uur backup van de data. Ook activeren wij altijd een dubbele authenticatie ook wel 2FA genoemd.
  Over het algemeen is dit iets duurder vanwege de type licenties die aangeschaft moeten worden dan een normale werkplek.

  Waar kunnen we u nog meer mee helpen?