Website ontwerp

Een website is het visitekaartje van een organisatie. De uitstraling hiervan is daarom ook heel belangrijk. Het is namelijk zo dat als een klant in de eerste 10 seconden beoordeeld of hij of zij geïnteresseerd is. Het is daarom heel belangrijk dat een website een goede eerste indruk maakt op de bezoeker en dat daarna de aandacht wordt vastgehouden.

Wij van Fastfix zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van websites en bezitten de kennis om deze technieken toe te passen. Onze professionals zitten klaar om dit te realiseren. We geven het beste advies en kunnen de website zelfs vernieuwen mocht hij verouderd zijn of nog niet helemaal naar uw smaak.

Fastfix ICT Support heeft hiervoor een aparte organisatie opgezet, genaamd hetwebsitebedrijf.nl. Hier heeft u de mogelijkheid om een offerte aan te vragen en om stap voor stap uw wensen te kunnen aangeven. Wij nemen daarna persoonlijk contact met u op om deze wensen te bespreken zodat we daarna gelijk aan de slag kunnen gaan! Wij kunnen niet alleen uw website ontwerpen maar we regelen alles van domein registratie tot webhosting.

Neem snel een kijkje: www.hetwebsitebedrijf.nl

Hoe wordt deze website gemaakt?

Al onze websites worden gemaakt met WordPress. WordPress is een systeem waarmee websites gebouwd en onderhouden kunnen worden. WordPress is het populairste CMS (Content Management Systeem) ter wereld en daarom ook veilig en van top kwaliteit.

We optimaliseren de website en zorgen dat het ook veilig is voor de bezoekers om de website te bekijken.

Meer dan alleen website ontwerp.

Wilt u een hele frisse uitstaling van uw organisatie? En wilt u meer dan alleen een nieuwe website, wij kunnen uw logo ook vernieuwen.

Daarnaast kunnen wij uw website nog verder optimaliseren met behulp van SEO.

website ontwerp

- Hoe gaan wij te werk?

Stuur ons een bericht

    Veel gestelde vragen

    Wij werken uitsluitend op offerte basis. Graag plannen wij een gesprek met u in over alle mogelijkheden. Elke website is immers anders
    Er zijn online veel hulpmiddelen waarmee u zelf een website op zou kunnen zetten, hier zitten wel vaak harde limieten op hoe ver u kunt gaan met het ontwerp en de functionaliteit. Daarnaast zijn er nog de werkzaamheden zoals optimalisatie, SEO en beveiliging die niet vergeten mogen worden voor een succesvolle website. Hier is natuurlijk wel technische kennis voor nodig.

    Waar kunnen we u nog meer mee helpen?