Webhosting

Webhosting is een dienst die ruimte aanbied om je website-inhoud in te bewaren. Dit is noodzakelijk om je website te laten draaien. U brengt uw website onder op een server die altijd verbonden is met het internet. U huurt dus een stukje server waardoor uw website altijd gevonden kan worden door bezoekers. 

Wij van Fastfix ICT Support kunnen uw website opslaan op zo’n server en bieden daarbij het gemak dat alle facetten die hierbij horen, geregeld of beheerd kunnen worden door ons. Wij hebben hiervoor een aparte organisatie opgezet, genaamd www.hetwebsitebedrijf.nl.

Hier heeft u de mogelijkheid om een offerte aan te vragen en om stap voor stap uw wensen te kunnen aangeven. Wij nemen daarna persoonlijk contact met u op om deze wensen te bespreken zodat we daarna gelijk aan de slag kunnen gaan!

Denk hierbij aan:

 • Domeinregistratie
 • SSL-certificaten
 • DNS verwijzingen (bijvoorbeeld webshops of exchange)
 • Website back-ups
 • WordPress installaties en onderhoud
 • E-mail management en installatie
 • Ondersteuning bij website ontwikkeling

Domeinregistratie.

Een unieke naam op internet, dat is een domeinnaam. Deze naam is de naam van uw website, Bijv. fastfix.nl. Uw domeinnaam wordt geregistreerd door een domeinregistreerder, maar niet alle domeinregistreerders bieden dezelfde functies. Het is dus van belang dat u goed kijkt naar wat u uit uw website wilt halen. Advies nodig hierover? Neem contact op met ons.

SSL certificatie.

SSL staat voor Secure Socket Layer, dit is een protocol dat ervoor zorgt dat gegevens van jouw bezoekers niet achterhaald kunnen worden. Hierdoor laat je zien dat je de privacy van je bezoekers belangrijk vind.

Als je geen certificaat hebt dan worden alle gegevens onbeveiligd over het internet verstuurd. U ontvangt deze standaard bij onze hosting.

Webhosting overnemen.

Heeft u ergens anders uw webhosting en overweegt u om over te stappen? Wij kunnen ervoor zorgen dat alles bij ons onder 1 dak zit. Dit zorgt ervoor dat u gemakkelijk met al uw vragen of wijziging bij een partij kan zijn. Heeft u hierbij hulp nodig? Dan helpen wij u graag met het overstappen hiervan, voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.

Wij bieden naast webhosting ook nog Website ontwerp en SEO aan.

webhosting

- Hoe gaan wij te werk?

Stuur ons een bericht

  Veel gestelde vragen

  Je hebt alleen een webhosting nodig als je via een eigen domein mail wilt verzenden of een website online zou willen zetten.
  Het geven van ruimte en capaciteit om een website te draaien in een veilige omgeving waar een domein aan gekoppeld kan worden.
  Een hosting die alles omvat, snel en betrouwbaar is met een backup van uw website. Daarnaast kunt u bij ons binnen wandelen en zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Wat tegenwoordig niet standaard is.

  Waar kunnen we u nog meer mee helpen?