Virussen verwijderen

Een onveilige website open geklikt hebben, een bestand gedownload hebben of op een link in een mail geklikt. Het kan zo gek niet bedacht worden of u heeft opeens last van een virus.

Verschillende vormen virussen verwijderen.

Er zijn ontzettend veel soorten virussen en ze zijn niet altijd te herkennen. Daarom is het van belang dat u een goede virusscanner heeft. Fastfix ICT Support levert de beste virusscanner voor uw systeem.

Mocht u toch een virus hebben opgelopen kunnen wij u eerst helpen om uw apparaat weer compleet op te schonen. We zorgen dat we alle virussen verwijderen en er geen resten achterblijven.

Hoe kunt u een virus herkennen.

Het kan zo zijn dat uw startpagina van uw browser opeens is veranderd of de zoekmachine hiervan.

Ook krijgt u pop-up vensters die uit het niets openen. Programma’s die op de achtergrond draaien terwijl u deze niet gebruikt.

Fastfix ICT Support helpt u deze virussen te verwijderen om daarna weer met een ‘schone’ laptop of computer naar huis te gaan. Vermoed u dat u last heeft van virussen, schroom dan niet contact met ons op te nemen. Wij helpen u verder.

virussen verwijderen

- Hoe gaan wij te werk?

Stuur ons een bericht

    Veel gestelde vragen

    Afhankelijk van waar de melding vandaan komt moet u gepast actie ondernemen. Staat onze virusscanner al geïnstalleerd? Dan is de kans groot dat de melding vertelt dat het virus direct verwijderd is. Maar krijgt u meldingen vanuit bijvoorbeeld uw browser, van een partij die u niet herkent, dan kan het zijn dat dit nep meldingen zijn. Heeft u twijfels? Neem dan gerust contact op voor advies.
    Een virus verwijderen van uw telefoon kan lastig zijn, we helpen u hier graag bij. Echter is het veel effectiever om virussen op uw telefoon te voorkomen. Onze virusscanner is ook geschikt voor alle telefoons die Android draaien.