Over ons

23 jaar geleden zijn wij Fastfix Computers gestart, als computerwinkel en reparatiebedrijf. Na ongeveer 10 succesvolle jaren hebben wij onze naam gewijzigd naar Fastfix ICT Support.

Onze naam vertegenwoordigd hoofdzakelijk wat wij doen; klanten ondersteunen met ICT vraagstukken. Maar dat is niet het enige wat wij doen. De afgelopen jaren is ons dienstpakket zo uitgebreid waardoor wij complete pakketten kunnen leveren voor bedrijven en particulieren. De kracht hiervan is dat wij ICT oplossingen kunnen implementeren en beheren en dat u volledig ontlast wordt.

Altijd een oplossing.

Ons centrale motto, omdat wij geloven dat we iedereen van dienst kunnen zijn en er ook altijd een oplossing is. Heeft u een vraag voor ons waar wij u bij mogen helpen?

over ons

- Hoe gaan wij te werk?

Team Fastfix

Franek Frankowski

Mede-eigenaar

Sebastian Peeters

Mede-eigenaar

Patrick Konings

Webontwikkelaar

David de Korver

ICT Specialist

Ben Hopstaken

ICT Medewerker

Stuur ons een bericht

    Veel gestelde vragen

    Voor iedereen die voor een vast bedrag geholpen wilt worden met technische klachten hebben wij een passend abonnement. Maar dit is geen lidmaatschap of verplichting, u kunt bij ons altijd terecht zonder abonnement. Voor bedrijven is het een uitstekende manier om de kosten in kaart te houden en verzekerd te zijn van snelle service bij technische problemen. Voor particulieren die regelmatig tegen problemen aanlopen verkort het de tijd dat u geholpen kunt worden, tevens kunnen we uw computer makkelijker bedienen en hoeft u dus bijna niets te doen tijdens de support sessie.
    Jazeker! Voor zowel bedrijven als particulieren hebben wij een uitgebreid verkoop assortiment. U kunt bij ons altijd binnenlopen om samen uw wensen door te nemen, natuurlijk kan dit ook telefonisch of via e-mail. Wij komen vervolgens met een scherpe offerte waar aan alles is gedacht.
    Goede vraag! Als ICT beheerder willen wij een vast aanspreekpunt zijn voor al uw ICT benodigdheden. Heel veel ICT diensten sluiten namelijk op elkaar aan, we kunnen dus extra snel schakelen omdat we alles in eigen beheer hebben. Zo maken we de lijntjes kort, en heeft u overzicht door 1 vast contact voor al uw ICT benodigdheden.