Online back-ups

We creëren steeds meer data en dit willen we allemaal bewaren. Het is van belang dat deze data niet verloren gaat.

Wij kunnen deze online back-ups voor u regelen zodat u nooit meer voor verassingen komt te staan. Deze back-ups zijn bij ons los aan te schaffen. Mocht u geïnteresseerd zijn in een compleet pakket, kijk dan eens bij werkplek in de cloud.

Wat zijn online back-ups?

Bij een online back-up worden bestanden bewaard in de cloud. Uw bestanden staan opgeslagen op een server en niemand kan ze inzien tenzij u de encryptie-sleutel heeft.

Wij kunnen het vorige bestand voor u terughalen tot 30 dagen terug of maximaal 14 revisies. Als u ervoor kiest om door ons back-ups te laten maken bent u er zeker van dat uw gegevens veilig staan.

online back-ups

- Hoe gaan wij te werk?

Stuur ons een bericht

    Veel gestelde vragen

    Een backup die door software geregeld wordt. De data wordt beveiligd op een andere locatie geplaatst, zodat bijv. bij een brand de data nog teruggehaald kan worden. Omdat de data verplaatst wordt via internet, wordt dit een online back-up genoemd.
    Het gemak is de belangrijkste eigenschap. U hoeft na het instellen niets meer te doen (geen tapes of harde schijven te wisselen). Wij ontvangen een bericht als een backup mis gaat en ondernemen de actie.

    Waar kunnen we u nog meer mee helpen?