Hardware upgraden

Stel, u heeft uw laptop of computer al een tijdje, maar hij wordt steeds trager met de dag. Of uw nieuwe laptop heeft toch te weinig interne opslag? Wij kunnen uw hardware upgraden.

Hoe doen we uw hardware upgraden?

Dit kan op verschillende manieren. Het intern geheugen kan worden uitgebreid, de SSD kan een update krijgen naar een snellere of de videokaart kan vervangen worden voor betere grafische prestaties.

Zo krijgt uw laptop of computer weer een opfris beurt om vervolgens weer even mee te draaien. Dat is niet alleen duurzaam maar ook gemakkelijker dan een nieuwe aanschaffen. Meer informatie hierover, neem contact met ons op.

hardware upgraden

- Hoe gaan wij te werk?

Stuur ons een bericht

    Veel gestelde vragen

    Dat ligt aan u en de omgeving waar de computer gebruikt word. Zolang u tevreden bent over de pc en u kunt nog alles doen, hoeft u de pc niet te vervangen. In een zakelijke omgeving is het gebruikelijk apparatuur preventief om een bepaalde tijd te vervangen om zo downtime voorkomen, de frequentie hangt af van het type apparaat dat gebruikt word.
    Ja, beperkt. U bent afhankelijk van de airflow in een notebook. Dit is de luchtverplaatsing in de notebook voor de koeling. Daarnaast heeft de notebook hele specifieke aansluitingen, die je niet kan veranderen. Laat ons de notebook controleren, zodat wij het juiste advies kunnen geven. Hierdoor kunt u makkelijk een keuze maken.
    Ja, maar niet elke upgrade heeft evenveel effect. Laat ons de pc controleren, zodat wij het juiste advies kunnen geven. Hierdoor kunt u makkelijk een keuze maken.