Data recovery

Opeens kunt u dat ene bestand niet meer vinden. Hij was toch opgeslagen? Iets lijkt gecrashed waardoor er data verdwenen is.

Misschien heeft u een data recovery nodig!

Wat is data recovery?

Data recovery oftewel gegevensherstel is het terughalen van verloren data. De data staat dan nog ergens opgeslagen maar wordt niet meer gezien door het apparaat.

De oorzaak kan bijvoorbeeld zijn dat er iets gecrashed is, u heeft een virus, er zit een fout in de hardware of door brandschade. Bestanden kunnen dan beschadigd raken of helemaal verdwenen zijn van uw apparaat.

Wij van Fastfix ICT Support kunnen deze data voor u herstellen, zodat u weer verder kunt met uw werkzaamheden.  Meer informatie hierover, neem contact met ons op.

data recovery

- Hoe gaan wij te werk?

Stuur ons een bericht

    Veel gestelde vragen

    Wij gaan altijd zorgvuldig om met data. De hdd wordt opgehaald en onderzocht. De resultaten worden met u gedeeld. Als u akkoord geeft op de daarbij behorende prijsopgave, wordt de recovery definitief gemaakt. De data die hersteld wordt, zal op een nieuwe externe schijf gezet worden en geëncrypt. De sleutel van de encryptie krijgen wij digitaal binnen en de externe harde schijf wordt dan los opgestuurd. Hierna ontvangt u de encryptie code en de externe schijf, zodat u de data kunt benaderen.