Computer reparatie

Uw computer stopt met werken, net op het moment dat u hem het hardst nodig heeft. Wij beschikken over de juiste kennis om uw computer zo snel mogelijk weer aan de praat te krijgen.

Ook als uw computer steeds trager werkt kunnen wij kijken naar een oorzaak om dit te verhelpen. U kunt altijd bij ons binnen lopen om uw situatie te bespreken.

Houd rekening met een standaard wachttijd van 1-3 werkdagen. Wij onderzoeken eerst uw apparaat voordat wij een prijsopgave maken. Daarna kan de computer reparatie worden uitgevoerd.

Een reparatie kan ook met spoed worden aangemeld tegen een spoedtarief. Wij gaan dan direct voor u aan de slag.

Wat wij repareren:

 • Moederbord
 • PSU/ voeding
 • CPU/ processor
 • GPU/ videokaart
 • RAM geheugen
 • SSD/ HDD
 • Software problemen/ installeren
 • Data recovery

Nieuwe producten.

Wij verkopen ook nieuwe producten. Dus stel uw computer is niet meer te repareren dan kunnen wij een nieuwe voor u bestellen en helemaal inrichten naar eigen smaak. Wij adviseren welke computer het best bij u past en daarna verzorgen wij de rest. Bij verkoop assortiment wordt er verder uitleg gegeven over deze dienst.

Huurlaptop tijdens computer reparatie.

Kunt u niet zonder computer in de periode dat uw computer bij ons is ondergebracht? Wij hebben huurlaptops beschikbaar waar u tijdelijk gebruik van kunt maken. Zo blijven uw werkzaamheden niet liggen! Meer informatie hierover, neem contact met ons op.

computer reparatie

- Hoe gaan wij te werk?

Stuur ons een bericht

  Veel gestelde vragen

  Dat ligt natuurlijk aan het probleem. Vaak kunnen we de pc overnemen, om een probleem op afstand op te lossen. Als dit niet lukt kunnen we op locatie langskomen, de pc ophalen, of u kunt de pc bij ons brengen, zodat wij deze voor u kunnen repareren.
  Wij doen altijd eerst een onderzoek, zodat we niets missen en u een juiste prijsopgave ontvangt. Deze sturen wij na het onderzoek per mail. Hierin staan de prijzen en eventuele levertijden van onderdelen vermeld. U ziet dan wat u totaal kwijt bent aan de reparatie en kan dan zelf de beslissing nemen om de reparatie uit te laten voeren. Ook geven we vaak tips, wat beter geregeld zou kunnen worden. Als u akkoord heeft gegeven, gaan wij gelijk verder met de reparatie als de onderdelen op voorraad zijn of we bestellen deze eerst. Is de reparatie klaar, ontvangt u van ons een SMS.