Camerasystemen

Als er wordt gedacht aan een veilige omgeving dan wordt er niet alleen gedacht aan online beveiliging. Met onze camera beveiliging kunt u uw huis of bedrijfspand beveiligen en zo houd u een oogje in het zeil, en voelt u zich een stuk veiliger.

Wij leveren hoogwaardige camerasystemen met beeld en geluid van hoge kwaliteit. Het systeem kan worden gekoppeld aan het netwerk of aan een NAS (netwerk opslag). Alle gegevens worden lokaal opgeslagen dus uw gegevens houd u zelf in beheer.

Camerasystemen aanleggen

Alle camera’s worden bekabeld geïnstalleerd wat zorgt voor een stabiele verbinding.

Deze kabels kunnen gelegd worden via Fastfix ICT Support of u kunt het zelf aanleggen. Het is afhankelijk van de situatie van de locatie, wat voor apparatuur er wordt aangesloten. U kunt een vrijblijvend gesprek aanvragen zodat we kunnen afstemmen wat voor apparatuur er past bij uw situatie.

Beveiligingscamera's.

Camera’s rondom uw woning of bedrijfspand zijn bedoeld voor uw veiligheid. Wij bieden haarscherp beeld en apparatuur van de meest hoogwaardige kwaliteit. Wilt u daarnaast nog een goed wifi-netwerk? Dan kunnen wij dit ook regelen.

camerasystemen

- Hoe gaan wij te werk?

Stuur ons een bericht

    Veel gestelde vragen

    De kosten van een camerasysteem, hangen af van de mogelijkheden die het systeem moet hebben. Maar ook de beelden die opgenomen moeten worden. Om een juiste prijsopgave te kunnen maken, komen we graag vrijblijvend even bij u langs. Wij houden dan rekening met de kijkhoek, afstand en de lichtinval.
    Het beste camera systeem is stabiel, altijd online en legt al het beeld goed vast in daglicht, maar ook in de avond. Natuurlijk is het handig om deze beelden op verschillende plekken te kunnen benaderen. Wat tegenwoordig natuurlijk geen probleem is. Wij zorgen natuurlijk voor een goede beveiliging, zodat niemand buiten u de beelden kan benaderen. Het onderhoud wordt door ons op afstand geregeld.