Apple reparatie

Reparaties op Apple producten is gecompliceerd en je hebt hier experts voor nodig om ze te kunnen repareren. Gelukkig kunt u hiervoor bij Fastfix ICT Support terecht.

Iedereen mag binnen komen lopen met hun Apple product, zelfs al bent u nog geen klant bij ons. Apple reparatie kan in sommige gevallen direct worden uitgevoerd.

Denk hierbij aan het uitbreiden van het werkgeheugen of vervangen van de accu. U kunt hiervoor altijd bij ons binnen lopen of u maakt telefonisch een afspraak.

Houd rekening met een standaard wachttijd van 1-3 werkdagen. Wij onderzoeken eerst uw apparaat voordat wij een prijsopgave maken. Daarna kan de reparatie worden uitgevoerd.

Een reparatie kan ook met spoed worden aangemeld tegen een spoedtarief. Wij gaan dan direct voor u aan de slag!

Wat wij repareren:

 • Moederbord
 • Batterij/accu
 • Scharnieren
 • Behuizing
 • Beeldscherm
 • Toetsenbord
 • Trackpad
 • Data recovery

Omdat we een Apple Authorized reseller zijn, leveren wij ook nieuwe Apple producten. Wij kunnen dan ook alle data netjes overzetten, zodat u gelijk aan de slag kan met uw nieuwe apparatuur.

Apple reparatie voor vintage producten.

Ook repareren wij de apparaten die Apple ziet als Vintage. Dit zijn apparaten die nog prima werken maar waar Apple geen service meer op levert omdat zij vinden dat het te oud is. Wij vinden dat daarin duurzamer gedacht moet worden. Een Apple apparaat kan zeker 8 jaar worden, en in veel gevallen nog veel ouder.

Wij streven naar een wereld waar mensen duurzaam om gaan met hun producten, wij repareren uw ‘oude’ Apple producten.

Apple MacBook reparatie.

Stel, uw trouwe Apple MacBook laptop geeft opeens geen beeld meer of hij laad niet meer op. U wilt dan zo snel mogelijk dat hier naar gekeken wordt. Want je hele hebben en houwen staat hier op. En je wilt zo snel mogelijk weer aan de gang.

Wij kunnen uw Apple MacBook onderzoeken en maken daarna een offerte voor de reparatie. Of u nu een defecte videokaart heeft, een kapot moederbord, touchpad of beeldscherm heeft.

Apple iMac reparatie.

Uw Apple iMac valt steeds uit of het scherm is gebroken. Of moet het moederbord worden vervangen. Wij snappen dat dit vervelend is. Wij doen hier ook alles aan om de kosten laag te houden en zo snel mogelijk te kunnen repareren.

Apple Mac Mini reparatie.

Ratelt uw Apple Mac Mini of maakt hij een tikkend geluid? Dan is hij misschien wel toe aan een onderhoudsbeurt.

Het kan dan zo zijn dat de koelingsfan is versleten of niet meer werkt. Maak direct een afspraak bij ons.

Nieuwe Apple producten.

Wij verkopen ook nieuwe Apple producten. Hiervoor kunt u kijken op de Apple website wat voor assortiment ze op dit moment hebben. Wij bestellen het en zorgen ervoor dat alle gegevens van uw oude toestel naar de nieuwe wordt overgezet.

Huurlaptop tijdens reparatie.

Kunt u niet zonder laptop in de periode dat uw laptop bij ons is ondergebracht? Wij hebben huurlaptops beschikbaar waar u tijdelijk gebruik van kunt maken. Zo blijven uw werkzaamheden niet liggen!

apple reparatie

- Hoe gaan wij te werk?

Stuur ons een bericht

  Veel gestelde vragen

  Nee. Maar dat willen we ook niet vanwege beperkingen die wij dan opgelegd krijgen door Apple. Wij willen iedereen kunnen helpen. Ook mensen met een ouder (vintage) systeem.
  Wij doen altijd eerst een onderzoek, zodat we niets missen en u een juiste prijsopgave ontvangt. Deze sturen wij na het onderzoek per mail. Hierin staan de prijzen en eventuele levertijden van onderdelen vermeld. U ziet dan wat u totaal kwijt bent aan de reparatie en kan dan zelf de beslissing nemen om de reparatie uit te laten voeren. Ook geven we vaak tips, wat beter geregeld zou kunnen worden. Als u akkoord heeft gegeven, gaan wij gelijk verder met de reparatie als de onderdelen op voorraad zijn of we bestellen deze eerst. Is de reparatie klaar, ontvangt u van ons een SMS.